47698.png

 
Met ingang van 15 september 2011 heeft AnMaCreatief haar eigen Design Team.

Hieronder stelt het Design Team zich voor:


Mijn naam is Anne-Marije Poppen. Ik ben 25 jaar en woon in Hengelo, Overijssel.
In februari 2011 heb ik mijn eigen webwinkel AnMaCreatief geopend. Een grote droom die eindelijk uitkwam. Mijn winkel is in de afgelopen tijd flink gegroeid en het eind is voorlopig nog niet in zicht.
Ik maak al bijna 10 jaar kaarten. Door de drukte met de webwinkel heb ik momenteel weinig tijd om te knutselen. Gelukkig heb ik mijn Design Team dames die mij helpen met het maken van voorbeelden voor bij de producten in de webwinkel.


Adriana Rijksen
http://kaartenmettheezakjes.blogspot.nl/

Mijn naam is Adriana, getrouwd en moeder van een dochter van 9 en een zoon van 6. Ik maak al een jaar of 16 kaarten met theezakjes. Het is zo leuk om een product te gebruiken wat anders wordt weggegooid. Als kind kleurde en verfde ik graag. Sinds een jaar heb ik de Distress Inkt ontdekt en nu kan ik weer heerlijk plaatjes inkleuren om op mn kaarten te gebruiken. Anne-Marije volg ik al heel lang. Ik vind het super leuk dat het Design Team van AnMaCreatief mij heeft gekozen en stiekem ben ook wel een beetje trots.Ellen Bakker
http://ellen-startsscrapping.blogspot.nl/

Ik ben Ellen, net 52 jaar en woon met Albert en onze kinderen Daan (17) en Floor (13) in Maassluis.
Naast mijn drukke baan van 4 dagen per week heb ik gelukkig ook nog tijd voor mijn hobbys. Ik lees veel, vooral thrillers en ik ben graag creatief bezig. Sinds een jaar of 4 maak ik kaarten en heb ik een blog. Verder vind ik het heerlijk om te haken en te breien.
Voor mijn kaarten heb ik geen echte voorkeur qua techniek. Het inkleuren met (vooral) Derwents, Flexmarkers of inkt vind ik super om te doen. Via een filmpje van Anne-Marije heb ik trouwens de Derwents ontdekt.
Ik vind het hartstikke leuk dat ik nu ook deel mag uitmaken van het Design Team van Anne-Marije en heb er heel erg veel zin in!Ik ben Helen, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Ik werk nog 25,5 uur per week op de exportafdeling van een sigarenfabriek. Zo lang als ik mij kan herinneren ben ik al creatief bezig geweest. Ik was al vroeg bezig om foto`s te matten en embellishments erbij te plakken, het zogenoemde scrappen, alleen heette het toen nog niet zo. Op dit moment heb ik helaas te weinig tijd om foto`s te scrappen, maar dat heeft meer te maken met de hoeveelheid foto`s die er nog ligt. Gelukkig kunnen we het nu digitaal doen. Daarnaast maak ik al jaren kaarten. Het begon met Pergamano en theezakjes vouwen. Eigenlijk gebruik ik allerlei technieken, maar borduren en stempels inkleuren (Derwent/Copics) hebben toch wel de voorkeur.
Ik ben er trots op dat ik door Anne-Marije ben gevraagd om deel uit te maken van haar Design Team en hoop dat we er samen een geweldig succes van gaan maken.


Granny
http://granny-haakblog.blogspot.nl/

Graag wil ik mijn oudste Design Team lid voorstellen. Namelijk mijn eigen oma, oftewel `mijn Granny`.
Oma is bijna 80 jaar en woont met opa in Spijkenisse. Oma kan heel goed haken en heeft alle mooie Grannies voor mij gehaakt (zie de groep embellishments). Zelf kan ik niet haken, dus daarom heb ik de hulp van mijn Granny ingeroepen.
Mijn Granny maakt Amigurumi beestjes, als voorbeeld bij het haakkatoen en de veiligheidsoogjes/neusjes.
Ik ben er trots op dat zelfs mijn eigen oma deel uitmaakt van het AnMaCreatief Design Team!


Kijk voor meer informatie en voorbeelden gemaakt door het Design Team, met de producten van AnMaCreatief, op het webshop-AnMaCreatief blog.